Ondersteunende diensten

de sporten op de IT-ladder naar de top

Op maat van uw behoeften

Elk bedrijf is uniek. Met behulp van een scala van producten en diensten biedt ons klein, maar professioneel en geaccrediteerd team dan ook alleen diensten aan die zoveel mogelijk op maat van uw behoeften gesneden zijn.

Grondige audits


Wanneer we samen in zee gaan is het eerste puntje op de nexar agenda steeds een grondige audit van het bestaande IT-netwerk (hoe groot of klein dat ook mag zijn). Vervolgens gaan we rond de tafel zitten of door uw bedrijf wandelen om het van binnenuit te leren kennen en de specifieke noden te begrijpen om oplossingen te kunnen bieden die echt relevant zijn. We bespreken dan samen in detail de verwachtingen rond de systeemvereisten, de groei en de stabiliteitsvoorwaarden van het nieuwe netwerk. Op basis van die bevindingen schatten we dan de werkomvang in en creëren we een gefundeerde offerte.

Uitgebreide monitoring


In al wat we doen, houden wij bij u de vinger aan de pols. Dat doen we door een slimme controleroutine uit te stippelen met een mix van geautomatiseerde en persoonlijke interventie. Deze routine laat ons toe preventief problemen de kop in te drukken voor ze kunnen ontstaan, en reactief snel te kunnen reageren om een incident in een mum van tijd op te lossen. Die monitoring houdt ook de nexar polsslag in de gaten, zodat we ten allen tijde kunnen verantwoorden wat we waar en wanneer doen. Duidelijke rekeningen maken goede vrienden.

Alerte IT-ondersteuning


Een recente studie uitgevoerd door Bitglass toont aan dat bijna 60% van de organisaties wereldwijd in 2019 Google G-Suite of Office 365 gebruikten. Voor elk bedrijf, groot of klein, is productiviteit een topprioriteit. De groei hangt af van de juiste tools die u kiest om al uw zakelijke taken te beheren. Op dit moment zijn Google G Suite en Microsoft Office 365 de twee grote spelers die oplossingen aanbieden op professioneel niveau. Reden temeer voor nexar om hierin een alerte ondersteuning te bieden.

Strategische IT-consulting


Nexar wil organisaties bijstaan tijdens elke stap van hun digitale evolutie: al van bij de basis-set-up en de netwerkverbindingen, langsheen expansie, diversificatie, beveiliging, helemaal tot strategische consulting en implementatie. Op deze manier kan een evoluerend bedrijf zich op zijn kerntaken toeleggen en - wanneer het er klaar voor is - IT integreren als een fundamentele dragende pijler in zijn bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor die extra hefboom? Wij alvast wel.

Doordachte site-optimalisering


De fysieke omgeving waarin uw organisatie of bedrijf werkt heeft zo ook zijn impact op het hele IT gebeuren. Zijn uw muren dik, van beton of met draadstaal? Heeft uw bedrijf veel hoekjes en kantjes waar toch IT-toegang nodig is of heeft u landschapskantoren? Zijn er andere netwerken in de buurt die voor storing kunnen zorgen? Met hoeveel moet u hetzelfde netwerk delen? Er zijn zo veel factoren die een impact hebben op hoe uw IT-oplossing er moet en kan uitzien en hoe die in de toekomst moet evolueren. We maken graag een site-analyse en helpen u bij het optimaliseren van uw huidige oplossing en het plannen voor de toekomst.

Service desk


Nexar doet er alles aan om uw IT vlekkeloos te laten verlopen. Lukt dat soms toch niet, dan zijn we steeds tot uw beschikking om de eventuele problemen op te lossen in de kortst mogelijke tijd. Voor we met elkaar in zee gaan bepalen we hoe snel, hoe vaak en in welke gevallen we tussenkomen. We streven naar de hoogst mogelijke efficiëntie.

Wil je ook onze oplossingen leren kennen?

Klik hier en ontdek nieuwe bouwstenen.

Wil je meer weten over nexar om uw zaak te helpen groeien?

Contacteer ons en maak van uw bedrijf een betere plek.

Beheer alle aspecten van uw bedrijf op één centrale plaats

Kies zelf uit een ruim aanbod van modules en help jouw bedrijf vooruit.

Geef uw bedrijf vorm


Alle logistieke, financiële en administratieve gegevens worden beheerd onder éénzelfde systeem. Klantenbeheer, facturatie, aankoop, verkoop, stock, webshop en nog veel meer..  Ervaar de voordelen van deze software en voer in een mum van tijd je analyses uit en krijg inzicht in alle aspecten van je bedrijf! Start klein en laat het softwarepakket meegroeien met je bedrijf. 

Nieuwe website


Nexar ontwerpt betaalbare professionele websites met een moderne verzorgde layout die bovendien zeer gebruiksvriendelijk zijn. Een website of webshop die bezoekers vlot en snel de informatie doet vinden waarnaar ze op zoek zijn en aanzet tot handelen. Met professionele beelden wordt uw website nog mooier en interessanter voor uw bezoekers. Nexar beschikt over een eigen foto studio uitgerust met professioneel fotomateriaal.  

Eigen webshop


Een eigen e-commerce systeem dat toelaat jouw producten, stock en facturatie zelf te beheren. Ook zorgt Nexar voor de integratie van een  veilig online betaalsysteem. Omdat onze websites responsief zijn kunnen bezoekers vlot met mobiele apparaten uw web-shop raadplegen. Makkelijk zelf te beheren en volledig geïntegreerd met uw stock en facturatie module.