Beter een goeie partner dan een verre vriend

De som van de delen ... en extra

Nexar vindt het wiel niet elke dag opnieuw uit. Dat hoeft ook niet. Er zijn oplossingen in de markt waaraan we niets toe te voegen hebben. Ze hebben doorheen de jaren hun waarde bewezen en zijn gewoon fantastisch. Daarom hebben we dus slimme partnerships afgesloten. Het adagio volgend dat een partnership meer is dan alleen maar de som van de delen....

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Odoo

Odoo zegt het zelf: “All-in-one management software. Beautiful. Easy-to-use.”

Bij nexar zijn we een geaccrediteerd Odoo partner. Waarom?

Wij vinden het een open-source ERP met een levendige gemeenschap van medewerkers, een innovatief modulair ontwerp en een interessant tempo van ontwikkeling, zowel op technisch als functioneel vlak.

Het is een systeem dat ons toelaat om voor u elk bedrijfsaspect met een toepasselijke app te kunnen afdekken. Bovendien kunnen we uw groeiende of evoluerende noden beantwoorden met nieuwe, geïntegreerde apps die allemaal even gebruiksvriendelijk en vernuftig zijn.

Een kolfje naar uw hand dus.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Microsoft

Weinig software heeft zo’n stamboom en zo’n distributiebreedte als Office 365. Voor elk rechtgeaard IT-bedrijf – zoals nexar er een is - is het haast een ‘default’ keuze om de software en al zijn diensten aan te bieden en te ondersteunen. En de redenen zijn legio.

  • De software werkt zichzelf bij zodat iedereen altijd van de nieuwste functies kan gebruik maken, of dat nu Outlook, Word, Excel, PowerPoint is.

  • Het ondersteunt pc, Mac, Android, iOS en Windows Mobile en het draait even vlot op tablets als pc's.

  • Office 365 biedt een hoog rendement omdat het zeer lage instapkosten combineert met de mogelijkheid om naar behoefte gebruikers en services toe te voegen.

  • Bovendien maakt het samenwerken en het delen van documenten heel eenvoudig en kun je chat en/of video gebruiken om werk gedaan te krijgen. 

Het Zwitsers zakmes onder de software krijgt onze goedkeuring en ondersteuning.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

DrayTek

Zakelijke markt

De technologische ontwikkelingen in de ICT-markt volgen elkaar razendsnel op.

Bedrijven hebben hoge verwachtingen van en eisen veel van netwerkproducten. Veel bedrijven maken gebruik van een tweede internetverbinding, willen Voice over IP kunnen bellen of telewerkers via een beveiligde verbinding laten inloggen op de zaak.

Om daar goed op te kunnen inspelen heeft DrayTek voor het MKB segment een grote verscheidenheid aan producten in haar assortiment, die zijn toegespitst op de wensen en eisen vanuit de zakelijke markt. 

Particuliere markt.

Voor de particuliere markt heeft DrayTek eveneens een ruime hoeveelheid complete en gebruiksvriendelijke producten in haar assortiment. DrayTek heeft voor de glasvezel, kabel, LTE, VDSL alsook ADSL markt producten ontwikkeld. Draadloos werken, een goede beveiliging en de mogelijkheid om Voice over IP te kunnen bellen, zijn veel voorkomende wensen van de consument. Al deze mogelijkheden heeft DrayTek in diverse producten verwerkt.

Kwaliteit en service.

DrayTek staat voor kwaliteit en service. Elke stap in het productieproces, van de ontwikkeling van het product tot de verpakking ervan, kan de kwaliteit van het eindproduct beïnvloeden. DrayTek heeft 40% human resource in het R&D team zitten om ervoor te zorgen dat superieure kwaliteit kan worden gegarandeerd. De mix van een eigen R&D en wereldwijde partners zorgt ervoor dat DrayTek dichtbij de klant staat en diverse netwerkoplossingen kan produceren die voldoen aan de behoefte van de klanten.