Makkelijk te gebruiken!

Kies zelf uit een ruim aanbod van modules en help jouw bedrijf vooruit.

Alle logistieke, financiële en administratieve gegevens worden beheerd onder éénzelfde systeem. Klantenbeheer, facturatie, aankoop, verkoop, stock, webshop en nog veel meer..  Ervaar de voordelen van deze software en voer in een mum van tijd je analyses uit en krijg inzicht in alle aspecten van je bedrijf! Start klein en laat het softwarepakket meegroeien met je bedrijf. 

Volg leads, pak kansen en maak nieuwe klanten!

Bovendien is het zeer eenvoudig in gebruik en heb je perfect inzicht in de status van jouw projecten van A tot Z. Gedaan met excel bestanden of e-mails die uit alle richtingen komen. Creëer voor jezelf een perfect inzicht in de status van jouw projecten, van offerte tot realisatie. 

Automatiseren van uw Bedrijfsprocessen 

De toepassing van ERP-software maakt je organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler.  

Het digitaliseren van je archief is een veilige manier om documenten op te slaan. Data is één van de belangrijkste assets van je bedrijf en het veilig opslaan van documenten is cruciaal voor de bedrijfscontinuïteit. Door te kiezen voor centrale dataopslag, zoals in de cloud, verklein je de kans op het verliezen van gegevens.  De systemen laten zien wanneer documenten zijn aangemaakt, bewerkt en wie er toegang heeft tot de informatie. 

We zien welke leads en verkoopkansen er binnenkomen.” Deze informatie is cruciaal; als ondernemer wil je exact weten hoeveel er nog in de pijplijn zit en hoeveel omzet je de komende weken gaat genereren. “We zijn nu in staat om dit soort zaken te voorspellen.” 

In Excel kun je allerlei gegevens en formules invoeren, maar externe documenten linken aan contactpersonen is onmogelijk. Bovendien is het handmatig invoeren van informatie erg foutgevoelig. Een CRM-systeem geeft je de kans om de efficiëntie van je mensen en jezelf te verhogen. De data staat op één centrale plek en is voor iedereen inzichtelijk en altijd up-to-date. Data bestaat in dit geval uit persoonsgegevens, maar je kunt ook andere tools koppelen. 

Odoo tekst en afbeelding blok

Ervaar de voordelen van deze software!

Met onze software voert je in een mum van tijd je analyses en krijg inzicht in alle aspecten van je bedrijf!


Beheer zelf uw klanten, stock, facturatie en nog veel meer... En mocht dit alles toch nog niet voldoende zijn dan hebben wij de expertise in huis om een module volledig op maat te ontwikkelen die naadloos samen werkt met de rest van uw ERP systeem. De mogelijkheden zijn dus oneindig.   

Dankzij deze software beschik je over alle noodzakelijke functies en raadpleeg je met één muisklik de gegevens van jouw klanten, offertes, facturen, e-mails, stock en nog veel meer…  Bovendien is het zeer eenvoudig in gebruik en heb je perfect inzicht in de status van jouw projecten van A tot Z. Start klein en laat het softwarepakket meegroeien met je bedrijf.  

Een CRM systeem dat daadwerkelijk om de klant draait. Volg leads, pak kansen en maak nieuwe klanten. Beheer alle aspecten vlot en eenvoudig met jouw laptop, tablet of smartphone. Alles-in-één beheersoftware!

Ervaar de voordelen van deze software en voert in een mum van tijd je analyses en krijg inzicht in alle aspecten van je bedrijf!

Klantenbeheer

Een CRM systeem dat om de klant draait. Volg leads, en maak nieuwe klanten.

Verkoop

Eenvoudige software voor het maken van offertes.


Productie

Plan uw productie. Uiteraard volledig geïntegreerd met uw voorraad.

Webshop

Beheer alle aspecten van uw webshop op een snelle en gebruiksvriendelijke manier.

Inkoop

Snel, manueel of automatisch een bestelling plaatsen bij uw leveranciers.

Facturatie

Eenvoudig beheer van uw leveranciers en uw aankooporders. 

Website

Al onze Website zijn snel en gebruiksvriendelijk.

Kassa Systeem

Een gebruiksvriendelijk kassa systeem. Geschikt voor elk apparaat.

Voorraad

Maximaliseer de efficiëntie van uw magazijn.